RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 20 » Зірка «Анатомії пристрасті» покинула проект
19:34
Зірка «Анатомії пристрасті» покинула проект
Зірка серіалу "Анатомія Грей" Сара Рамірес, яка виконувала впродовж одинадцяти сезонів роль однієї з найулюбленіших героїнь серіалу доктора Келлі Торрес, йде з медичної драми каналу ABC. Лауреатка премії Tony не повернеться в тринадцятому сезоні серіалу продюсера Шонди Раймс. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Я глибоко вдячна за ті десять років, що я провела в сім'ї" Анатомії пристрасті "і ABC, але зараз для мене настав момент взяти перерву, - сказала Рамірес в своїй заяві. - Працювати з Шондою завжди було неймовірно цікаво, і ми неодмінно продовжимо наше спілкування! Шлю свою любов Еллен Помпео, всім акторам і команді і сподіваюся, що назавжди залишуся частиною сім'ї Shondaland! "



У відповідному зверненні Раймс сказала: "Доктор Келлі Торрес увійшла в наше життя в нижній білизні більше десятка років тому, і я щаслива і дуже пишаюся її подорожжю. Гра Сари Рамірес щотижня служила джерелом натхнення як для мене, так і для мільйонів фанатів. Ми бажаємо їй всього найкращого в її заслуженій відпустці. Я буду дуже сумувати за Келлі, але тішуся з того, що чекає Сару в майбутньому. Будинок Shondaland завжди відкритий для неї ".
-
У минулому сезоні серіал покинув виконавець головної ролі Патрік Демпсі, а в кінці десятого сезону - зірка оригінального складу Сандра О.
 
 
Переглядів: 746 | Додав: Elnino | Теги: ABC, 13 сезон, Сара Рамірес, новини, Анатомія Грей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |