RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 12 » «Життя в деталях» продовжено на другий сезон
23:36
«Життя в деталях» продовжено на другий сезон
Канал CBS приступив до вирішення долі своїх нових серіалів, які вийшли в сезоні 2015-2016. Першим з шести нових шоу за вказаний період, продовженим на другий сезон, стала комедія "Життя в деталях". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Життя в деталях" вирізняється своєю нетрадиційною структурою, при якій кожен півгодинний епізод складається з чотирьох окремих коротких сцен, розказаних від особи героїв шоу. Серіал, який, починаючи з листопада 2015 року, пересунули з понеділка на четвер, може похвалитися хорошими рейтингами. Комедія збирала в середньому по десять з половиною мільйона глядачів на тиждень, з яких 2,7 мільйона - дорослі від 18 до 49 років.

У шоу спільного виробництва студій 20th Century Fox Television і Kapital Entertainment в головних ролях знімаються Бетсі Брандт, Колін Хенкс, Зої Лістер Джонс, Дайенн Уsст і Джеймс Бролін.



"Життя в деталях" є найбільш рейтинговою новою комедією серед глядачів від 18 до 49 і від 25 до 54 років. Серіал претендував на нагороду People`s Choice Awards в номінації "улюблена нова ТВ-комедія".

На момент написання замітки чекають вирішення своєї долі нові серіали CBS: "Реанімація", "Мислити як злочинець: За кордоном", "Супердівчина", "Година пік" і "Області темряви".
Переглядів: 787 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, новини, Life in Pieces, CBS, Життя в деталях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |