RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 27 » Жертвою Нігана можуть стати два героя серіалу
16:22
Жертвою Нігана можуть стати два героя серіалу
"Ходячі мерці" можуть розпрощатися відразу з двома членами групи Ріка, якщо нова фанатська теорія підтвердиться на початку сьомого сезону зомбі-драми каналу AMC. Про це повідомляє видання The Wrap. Увага, далі можливі спойлери.

Беручи до уваги зміст першого трейлера до сьомого сезону, показаного під час виставки Comic-Con 2016, і репортажів зі знімального майданчика серіалу, зроблені фанатською групою The Spoiling Dead, схоже, що Нігану (Джеффрі Дін Морган) будуть потрібні дві жертви, коли шоу повернеться в жовтні поточного року на AMC.



Головними претендентами на зустріч з бейсбольною битою Люсіль, на думку The Spoiling Dead, є Гленн (Стівен Юн) і Абрахам (Майкл Кудліц).

Знавці літературного першоджерела пам'ятають, що жертвою Нігана в сотому випуску коміксу став Гленн. З огляду на смертельну небезпеку, яку в шостому сезоні пережив цей персонаж, багато хто вирішив, що творці серіалу вирішили змінити його сюжетну лінію. Однак існує кілька поганих ознак в серіалі, що вказують на близьку загибель Гленна. Найбільш уважні пам'ятають, що в п'ятому епізоді Гленн піднімає бейсбольну биту і під час нападу на базу Рятівників знаходить фотографії, на яких зняті люди з розбитими головами.

На Comic-Con Юн пояснив, що з його персонажем справи йдуть "дуже добре" у порівнянні з друкованим коміксом. У свою чергу Кудліц сказав, що Абрахам на цей момент відчуває себе нормально завдяки новим відносинам з Сашою (Сонеква Мартін-Грін), і що у його персонажа нарешті з'явилася надія.
Переглядів: 716 | Додав: Elnino | Теги: ходячі мерці, Глен, Ніган, новини, Люсіль, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |