RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 7 » Збори китайської «Русалки» перевищили 500 мільйонів
01:03
Збори китайської «Русалки» перевищили 500 мільйонів
Касові збори фільму "Русалка", який зняв Стівен Чоу, встановив в китайському прокаті новий абсолютний рекорд. Як повідомляє видання Variety, його домашні касові збори перевищили 3,3 мільярда юанів (502 мільйонів доларів). Такого результату картині вдалося домогтися всього за 27 днів.

Попереднім рекордсменом був фільм "Полювання на монстра", який заробив у свій час 382 мільйони доларів. А третє місце займає голлівудський бойовик "Форсаж 7".



Варто зазначити, що державна компанія China Film Group, що займається національним кіноринком, продовжила прокат "Русалки" ще на три місяці, що дозволить їй скористатися в тому числі і травневими святами, а отже, від проекту Чоу варто очікувати додаткових рекордів.

Завдяки успіху "Русалки" лютневі касові збори в китайському прокаті перевищили один мільярд доларів. Для порівняння, в північноамериканському прокаті сукупні збори за лютий досягли 810 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що при збереженні нинішньої динаміки зростання, китайський бокс-оффіс перевищить американський вже до кінця 2017 року.
Переглядів: 770 | Додав: Elnino | Теги: китай, Русалка, 500 мільйонів, новини, бокс оффіс, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |