RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 5 » Збори «Бетмена проти Супермена» обвалилися на всіх ключових ринках
20:54
Збори «Бетмена проти Супермена» обвалилися на всіх ключових ринках
Касові збори фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" переживають катастрофічне падіння на всіх ключових ринках. Як повідомляє видання Forbes, найбільші падіння зафіксовані в Азії. Так, в Китаї скорочення в порівнянні з прем'єрними вихідними досягло 78 відсотків, а в Південній Кореї - 70 відсотків.

Примітно, що в обох випадках каменем спотикання для фільму Зака ​​Снайдера став мультфільм студії Walt Disney "Зоотрополіс", який заробив значні суми перебуваючи в прокаті в три рази довше. В Японії "Бетмен проти Супермена" не зміг у другі вихідні піднятися вище третього місця в загальному заліку навіть при повній відсутності порівнянних конкурентів. На 68 відсотків обрушилися збори в Сінгапурі та Гонконгу.



У Європі справи у фільму йдуть не кращим чином. Так, у Великобританії в другі вихідні падіння склало 69 відсотків, у Німеччині - 53 відсотки, а в Італії - 59 відсотків. У Мексиці збори фільму скоротили на 56 відсотків і лише в Бразилії, де кількість копій в другі вихідні було збільшено, падіння виявилося не таким значним - 39 відсотків.

Подібна динамка не дозволяє картині розраховувати на високу витривалість в світовому прокаті і ставить під питання подальший розвиток всієї франшизи, заснованої на популярних коміксах DC.
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: кіно, бетмен проти супермена, Падіння, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |