RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 8 » Затверджена актриса на роль Електри у другому сезоні «Шибайголови»
15:24
Затверджена актриса на роль Електри у другому сезоні «Шибайголови»
Елоді Юнг ("Атака кобри 2") приєдналася до акторського складу другого сезону телекомікса "Шибайголова" потокового сервісу Netflix. Про це повідомляє видання Marvel.

Юнг виконає роль Електри, загадкової жінки з минулого Метта Мердока (Чарлі Кокс), чиї методи настільки небезпечні і екзотичні, що, можливо, не по зубах Мердоку. У першому сезоні "Шибайголови" було зроблено згадку про Електру, а тепер Юнг втілить образ коханої фанатами Marvel героїні на екрані. Нагадаємо, що до Юнг до другого сезону "Шибайголови" приєднався Джон Бернтал в ролі Френка Касла, також відомого як Каратель.



"Серйозно потрудившись, ми знайшли ідеальну актрису, яка зможе продемонструвати як вражаючі і смертельно небезпечні фізичні якості Електри, так і її складну психологію, - сказав у своїй заяві виконавчий продюсер і глава Marvel Television Джеф Лоеб. - Удвох з Чарлі у ролі Метта Мердока вони постануть на екрані як одна з найулюбленіших і гарячих пар з коміксів під акомпанемент блискучих і видовищних екшн-сцен, якими відоме наше шоу ".

У серіалі спільного виробництва Marvel Television і ABC Studios, головні ролі виконують Чарлі Кокс, Дебора Енн Уолл, Елден Хенсон, Вінсент Д`Онофріо і Розаріо Доусон. "Шибайголова" повернеться на Netflix з другим сезоном в 2016 році.
Переглядів: 546 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, Елоді Юнг, новини, Шибайголова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |