RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 9 » Заку Снайдеру веліли зробити «Лігу справедливості» більш оптимістичною
19:45
Заку Снайдеру веліли зробити «Лігу справедливості» більш оптимістичною
Зак Снайдер і Кріс Террі були змушені вносити зміни в сценарій фільму "Ліга справедливості", щоб зробити його "менш депресивним", ніж розгромлений критиками "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Про це розповів в інтерв'ю виданню Wall Street Journal президент DC Entertainment Джефф Джонс.

За його словами, проект спочатку замислювався більш динамічним і легким, однак неприємні відгуки змусили творців картини ще більше акцентувати на цьому увагу. "Ми прискорили розвиток сюжету, щоб він досяг оптимістичного етапу значно швидше", - зазначив він.



Джефф Джонс також визнав помилки, які були допущені в процесі роботи над "Бетменом і Суперменом". "Раніше я помилково вважав, що наша фішка в тому, що фільми за коміксами DC приземлені і похмурі, і саме це робить їх особливими. Важко було помилитися більше. Насправді вони повинні бути оптимістичними. Адже навіть Бетман несе в собі заряд оптимізму. Якщо б він не думав, що своїми діями прагне створити більш світле завтра, він би кинув свою справу ", - додав Джонс.

Нагадаємо, що "Ліга справедливості" буде представлена глядачам в листопаді 2017 року. У фільмі знімалися Джаред Лето, Галь Гадот, Генрі Кавілл, Ембер Херд, Бен Аффлек, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Джессі Айзенберг, Езра Міллер, Джеремі Айронс.
Переглядів: 641 | Додав: Elnino | Теги: кіно, DC, Зак Снайдер, новини, Ліга справедливості, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |