RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 18 » «Захисники» приєднаються до кіновсесвіту Marvel?
00:13
«Захисники» приєднаються до кіновсесвіту Marvel?
Портал Bleeding Cool ділиться чутками про те, що студія Marvel може включити в свій кіновсесвіт команду супергероїв «Захисники».

В кінці 2013 року Marvel і онлайн-сервіс Netflix приступили до роботи над серіалами про таких популярних персонажів коміксів, як Шибайголова, Джессіка Джонс, Люк Кейдж і Залізний кулак. Знамениті герої спочатку з'являться на маленьких екранах в сольних проектах, а потім об'єднаються в міні-серіалі «Захисники» (The Defenders).

За відомостями інсайдерів, супергерої можуть з'явитися на великому екрані у другій частині блокбастера «Месники: Війна нескінченності», а потім стати частими гостями фільмів Четвертої фази розвитку кінематографічного всесвіту Marvel. Навіть є ймовірність, що кожен з Захисників може отримати по індивідуальному фільму. Прем'єра картини братів Руссо запланована на 3 травня 2019 року. Очікується, що до того часу шанувальники Marvel вже познайомляться з усіма чотирма героями в сольних серіалах.



Першим в роботу пішов проект «Шибайголова» з Чарлі Коксом у головній ролі. На даний момент Marvel знімає шоу про Джесіку Джонс, в образі якої на екрані постане Крістен Ріттер. Студія також продовжує пошуки виконавця ролі Залізного кулака, який стане головним героєм третього серіалу. Останнім сольний проект отримає Люк Кейдж (Майк Колтер).
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: Джесіка Джонс, Залізний кулак, Шибайголова, Захисники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |