RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 6 » Зак Снайдер зняв один з епізодів «Загону самогубців»
10:32
Зак Снайдер зняв один з епізодів «Загону самогубців»
Зак Снайдер прийняв куди більш значнішу участь у створенні фільму "Загін самогубців", ніж припускав його продюсерський пост. Як розповів в інтерв'ю виданню Collider режисер Девід Ейєр, Снайдер зняв один з епізодів картини.

Йдеться про сцену, в якій показується як Флеш запобіг пограбуванню банку, який організовав Бумеранг. За словами Ейера, Снайдер зайнявся створенням цього епізоду вже в той момент, коли "Загін самогубців" знаходився на стадії пост-продакшн. Примітно, що сцена знімалася в Лондоні, де Снайдер працював над фільмом "Ліга справедливості". Готовий матеріал був відправлений в Лос-Анджелес, де в цей момент йшов монтаж "Загону самогубців".



Нагадаємо, що раніше в матеріалі видання The Hollywood Reporter було розказано про драматичне виробництво картини, яке неназваними джерелами в студії було охарактеризоване як "паніка". Стверджувалося, що було підготовлено кілька версій, продемонстрованих фокус-групах. За підсумками цих показів був обраний більш "легкий" варіант, створений у співпраці з компанією Trailer Park, яка відповідала за компоновку тізера.

"Загін самогубців" стартував в Північній Америці з результатом 20,5 мільйона доларів. Це дозволяє фільму розраховувати на рекорд серпня.
Переглядів: 854 | Додав: Elnino | Теги: DC, Зак Снайдер, Бумеранг, новини, Загін самогубців, флеш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |