RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 29 » Зак Снайдер уточнив різницю між ним і Джеймсом Кемероном
11:44
Зак Снайдер уточнив різницю між ним і Джеймсом Кемероном
Творець фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" Зак Снайдер розповів про зміст спеціальної версії картини з рейтингом R, а також уточнив різницю між ним і його голлівудським колегою Джеймсом Кемероном. Слова постановника наводить видання Collider.

"Ми вважаємо його свого роду Максимальним виданням, так як для мене - це можливість зробити саме глибоке занурення в цей світ, крім цього деякі сюжетні лінії отримують додатковий розвиток в версії з більшим хронометражем. Там трохи більше дії, трохи більше насильства, яке ми скоротили заради рейтингу. Пару сцен з Думсдеєм, які були надто інтенсивними для прокату. Фінальна частина трохи довше, такий окремий фінальний епізод, незначні відмінності в сцені в Північній Африці. Так що, в основному, це просто питання хронометражу. Фільм досить тривалий зараз, ну , не для мене, звичайно. просто, коли ви уявляєте проект тривалістю в дві з половиною години, студія починає сильно нервувати. Я ж не Джеймс Кемерон, який просто приходить і каже: "Мій фільм буде три години, жеріть!". Що загалом-то круто, звичайно. Я просто прагнув випустити його в такому хронометражі, щоб це спрацювало ", - сказав Снайдер.



Нагадаємо, що "Бетмен проти Супермена" стартував в американському прокаті з результатом 166 мільйонів доларів. Це значно менше, ніж обіцяли йому оптимістичні прогнози. Спеціальна версія картини буде випущена влітку 2016 року.
Переглядів: 830 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Зак Снайдер, новини, Джеймс Кемерон, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |