RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 24 » Зак Снайдер порадив критикам порахувати жертви в «Зоряних війнах»
14:32
Зак Снайдер порадив критикам порахувати жертви в «Зоряних війнах»
Зак Снайдер дав інтерв'ю виданню Wall Street Journal, в якому в черговий раз відповів на критику з приводу глобальності руйнувань в Метрополісі, причиною яких в тому числі став Супермен. Режисер порадив усім, кого здивувала така безвідповідальність Людини зі сталі "порахувати жертви в" Зоряних війнах ".

"Одного разу хтось сказав мені, що в" Людині зі сталі "було більше жертв серед мирного населення, ніж в будь-якому іншому фантастичному фільмі. І я відповів:" Правда чи що? А як щодо "Зоряних воєн"? Там вони знищили п'ять планет з мільярдами жителів. Це буде найбільша кількість жертв в історії кіно, якщо вже говорити про математику ", - прокоментував він.

Варто зазначити, що до виходу фільму "Людина зі сталі" прибулець з Криптону відрізнявся великою повагою до людського життя. Супермен був одним з небагатьох героїв, які не вбивали навіть своїх заклятих ворогів.



Нагадаємо, що продовження цієї картини під назвою "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" вийшло в прокат 24 березня 2016 року. Фільм був буквально розгромлений професійними критиками, які поставили йому одну з найнижчих оцінок серед проектів, створених на основі популярних коміксів. Його стартові збори на момент написання даної замітки ще не були відомі.
Переглядів: 651 | Додав: Elnino | Теги: кіно, критика, бетмен проти супермена, Зак Снайдер, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |