RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 16 » Зак Снайдер пояснив різницю між Тамблером і Бетмобілем
15:06
Зак Снайдер пояснив різницю між Тамблером і Бетмобілем
Зак Снайдер, виступаючи в програмі популярного американського телеведучого. Конана О`Брайана, уточнив відмінності Бетмобіля з фільму "Бетмен проти Супермена" від тамблера, на якому переміщувався Темний лицар в трилогії Крістофера Нолана.

"Я вважаю, що ми зробили дуже круту штуку. Якщо ви дивилися фільми Кріса Нолана про Бетмена, то ви бачили Тамблер - це просто пристосований військовий позашляховик. Що стосується нашого Бетмобіля, це спеціально сконструйований Брюсом Уейном автомобіль, що зробив його, скажімо, більш "бетменським", - прокоментував він.



Нагадаємо, що ключові ролі в картині зіграли Джена Мелоун, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Джеффрі Дін Морган, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Дайан Лейн, Бен Аффлек, Майкл Шеннон, Езра Міллер та інші актори. За даними сервісу з продажу електронних квитків у кіно Fandango, фільм "Бетмен проти Супермена" посів третє місце в рейтингу найбільш очікуваних проектів року.

За непідтвердженими поки даними, цей фільм може стати одним з найдорожчих в історії Голлівуду. Тільки на його виробництво було витрачено більше 250 мільйонів доларів, ще понад 150 мільйонів доларів було витрачено на рекламу.
Переглядів: 796 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Зак Снайдер, новини, Тамблер, Бетмобіль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |