RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 20 » Зак Снайдер одягнув Генерала Зода в ласти
19:29
Зак Снайдер одягнув Генерала Зода в ласти
Генерал Зод, якого у фільмі "Людина зі сталі" зіграв Майкл Шеннон, з'явиться в новому обличчі і в картині "Бетмен проти Супермена". Про зйомки в цьому проекті розповів в інтерв'ю виданню Vulture сам актор.

"Я був у своєму костюмі і не міг користуватися пальцями рук, так як в сиквелі у мене будуть ласти. Оскільки у мене на руках були ці воскові ласти, то я навіть двері відкрити не міг, але зате я чув, як Зак Снайдер кричав: "Де цей Шеннон? Куди він подівся? ". А вся знімальна група, крім мене, стояла поруч. Я почав стукати своїми ластами по двері, благаючи, щоб мене впустили", - сказав актор.



На щастя, за його словами, шум за дверима почув один з робітників. "Він підійшов і відчинив двері. В іншому випадку я був би вже звільнений", - додав Шеннон. Актор зізнався, що не знає: навіщо його персонажу ласти. "Я ще не бачив трейлер, і не знаю, у що мене перетворили. Я можу бути тостером, або ж" Порше ". Не впевнений", - уточнив він.

У фільмі "Бетмен проти Супермена" ключові ролі виконали Галь Гадот, Джейсон Момоа, Генрі Кавілл, Бен Аффлек, Емі Адамс, Езра Міллер, Джессі Айзенберг, Джена Мелоун, Дайан Лейн, Джеремі Айронс та інші актори. Прем'єра відбудеться 25 березня 2016 року.
Переглядів: 522 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Зак Снайдер, новини, Майкл Шеннон, Генерал Зод | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |