RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 8 » «Загін самогубців» отримав дитячий рейтинг
21:25
«Загін самогубців» отримав дитячий рейтинг
Фільм "Загін самогубців", заснований на однойменній серії коміксів DC, отримав "дитячий" прокатний рейтинг. Як повідомляє видання ComicBook, Американська асоціація кіновиробників (Motion Picture Association of America) привласнила картині рейтинг PG-13, який передбачає, що глядачі, які досягли 13-річного віку допускаються на сеанси без обмежень.

Відзначимо, що оригінальний комікс сповнений насильства, тому на етапі виробництва картини вважалося, що її прокатний рейтинг може бути більш "дорослим". Успіх "Дедпула", що вийшов в прокат з рейтингом R, доводив, що суворі вікові обмеження не є перешкодою для хороших касових зборів. Однак в підсумку творці "Загону самогубців" вирішили апелювати до більш широкої аудиторії.



У картині знімалися Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні, Айк Барінхолц і інші актори. Постановник Девід Ейер.

Раніше стало відомо, що "Загін самогубців" став найбільш згадуваним у соціальній мережі Twitter потенційним річним блокбастером. Активність користувачів мережі означає високий глядацький інтерес до проекту, який після фіаско "Бетмена проти Супермена" стане останньою надією Warner Bros. на успішний перезапуск кіновсесвіту, заснованого на коміксах.
Переглядів: 1121 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, PG-13, рейтинг, новини, Загін самогубців | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |