RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 8 » «Загін самогубців» допоміг Warner Bros. заробити мільярд
17:48
«Загін самогубців» допоміг Warner Bros. заробити мільярд
Хороший старт фільму "Загін самогубців" дозволив Warner Bros. досягти заповітного для кожної голлівудської студії результату - одного мільярда доларів домашніх касових зборів. Студії вдалося домогтися цього шістнадцятий раз поспіль, що також є для американської індустрії розваг рекордом.

Нагадаємо, що "Загін самогубців" заробив за прем'єрні вихідні в Північній Америці 135,1 мільйонів доларів. Це істотно менше, ніж прогнозували експерти за кілька днів до релізу, але все-таки досить для встановлення нового рекорду серпня. Також це виявився третій старт 2016 року після фільмів "Перший месник 3: Протистояння" (179 мільйонів доларів) і "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" (166 мільйонів доларів).



Розгромна критика, а також серйозне падіння зборів (більше 40 відсотків) вже в другий день прокату можуть негативно позначитися на витривалості проекту. При виробничому бюджеті в 175 мільйонів доларів і, безсумнівно, зі значною сумою, витраченою на рекламну кампанію, "Загону самогубців" тільки для окупності буде потрібно зібрати в прокаті не менше 400-450 мільйонів доларів.

Ключові ролі в картині зіграли Марго Роббі, Кара Делевінь, Бен Аффлек, Скотт Іствуд, Вілл Сміт, Джаред Лето, Алісса Веніс, Джоел Кіннаман, Джей Кортні і інші актори.
 
Переглядів: 1192 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, Warner Bros., Загін самогубців, мільярд, новини, комікси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |