RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 26 » Забійний сценарій для «Гамбіта»
23:48
Забійний сценарій для «Гамбіта»
Ченнінг Татум, якому належить виконати головну роль у супергеройському проекті «Гамбіт», прочитав перший варіант сценарію і вирішив поділитися своїми враженнями з прихильниками. Зокрема, він заявив, що творці проекту мають намір змінити кількох побитих сюжетних ходів, властивих блокбастерам даного жанру.

Нагадаємо, Татум був затверджений на роль мутанта Ремі ЛеБо, здатного перетворювати потенційну енергію предметів у кінетичну, у минулому році. Раніше цей персонаж вже з'являвся в кінематографічному всесвіті «Люди Ікс» - в картині «Люди Ікс: Початок. Росомаха »Гамбіта зіграв Тейлор Кітч.

Що стосується сценарію, в бесіді з ресурсом Empire Ченнінг сказав ось що: «Ми збираємося змінити кілька побитих сюжетних ходів, характерних для фільмів подібного роду. У кінцевому рахунку, супергеройські екшени все одно оповідають про спасіння світу [сміється], проте дещо ми, можливо, змінимо. Існує безліч способів роботи з оригінальною історією з коміксів. Можна наслідувати приклад фільму "Бетмен: Початок" або ж відправитися за маршрутом "Вартових Галактики". Але все, що я можу вам зараз сказати, - сценарій мене до біса вразив. Він просто забійний! ».



Варто відзначити, що сценарист проекту, Джошуа Зітумер, тісно співпрацює з творцем Гамбіту, легендою всесвіту коміксів X-Men - Крісом Клермонтом. Прем'єра блокбастера відбудеться наступного року.
Переглядів: 526 | Додав: Elnino | Теги: Гамбіт, новини, фільм, Ченнінг Татум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |