RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22 » За кількістю проданих квитків «Перший месник 3» обігнав усі фільми Marvel
08:40
За кількістю проданих квитків «Перший месник 3» обігнав усі фільми Marvel
За кількістю реалізованих за два тижні до виходу в світовий прокат квитків фільм "Перший месник 3: Протистояння" обігнав всі попередні проекти студії Marvel, в тому числі картини "Месники" і "Месники 2: Ера Альтрона". Як повідомляє видання ComicBook, про це свідчать дані, надані сервісом Fandango.

Згідно з дослідженням під назвою "Most Anticipated Summer Movies" ( "Найбільш очікуваний фільм літнього сезону") лідируючу позицію також зайняв "Перший месник 3", випередивши таких конкурентів, як "День незалежності 2: Відродження", "Джейсон Борн" і "Люди Ікс : Апокаліпсис ", які зайняли друге, третє і четверте місце, відповідно.



Примітно, що екранізація коміксів DC "Загін самогубців", на який студія Warner Bros. зробить основну ставку після не надто успішного "Бетмена проти Супермена", виявилася лише на п'ятому місці в списку літніх уподобань кіноглядачів.

"Перший месник 3: Протистояння", заснований на серії коміксів, об'єднаних назвою "Громадянська війна", буде випущений в прокат на початку травня 2016 року. У картині знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман.
Переглядів: 620 | Додав: Elnino | Теги: Перший месник 3, білети, кіно, Marvel, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |