RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 23 » Weinstein Television розробляє серіал про Елвіса Преслі
00:05
Weinstein Television розробляє серіал про Елвіса Преслі
Weinstein Television розробляє серіал з обмеженою кількістю епізодів (від восьми до десяти), присвячений Королю рок-н-ролу Елвісу Преслі. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Компанія The Weinstein Company уклала угоду зі спадкоємцями Елвіса Преслі, отримавши права на музичний каталог співака і можливість вести виробництво в маєтку Преслі Грейсленд. Виробництво отримає доступ до машин, одягу та інших раритетних речей легендарного музиканта.
Серіал буде заснований на книзі Дейва Маршу "Елвіс", що вийшла друком у 1982 році. Згідно з угодою, творці серіалу отримають можливість вивчити архів Преслі, в якому міститися в тому числі його особисті щоденники. Сценарист і телемережа поки не знайдені.

Колишня дружина Преслі Прісцилла Преслі розділить обов'язки виконавчого продюсера з Джеррі Шілінгом, Харві Вайнштейном і Девідом Глассером.



"Я велика шанувальниця незалежного кіно, яке знімає Харві Вайнштейн, - сказала в заяві Прісцилла Преслі. - Я буду рада попрацювати з ним в цьому шоу і розповісти історії про те, як Елвіс змінив культуру музики та ініціював революцію, що поклала початок новому світу".

Це буде не перший телепроект, присвячений знаменитому виконавцеві. У 2005 році Джонатан Різ Мейерс зіграв Преслі в міні-серіалі CBS "Елвіс. Ранні Роки", отримавши за роль "Золотий глобус".

Елвіс Преслі, який займався не тільки музичною кар'єрою, а й знявся в декількох фільмах, помер в 1977 році у віці 42-х років.
Переглядів: 572 | Додав: Elnino | Теги: Прісцилла Преслі, серіал, новини, Weinstein Television, Елвіс Преслі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |