RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 17 » Warner Bros. зніме фільм про Харлі Квінн
08:54
Warner Bros. зніме фільм про Харлі Квінн
Кіностудія Warner Bros. має намір зняти спін-офф заснованого на коміксах DC фільму "Загін самогубців", в якому сюжет сфокусується на Харлі Квін. Однак, як стверджує видання The Hollywood Reporter, цей проект не можна вважати сольним фільмом Квін, так як в ньому будуть фігурувати і інші жіночі персонажі, на кшталт Бет-дівчини, учасниць команди Хижі птахи і інших.

Проект оточений такою секретністю, що студія поки не готова навіть анонсувати ім'я сценариста. Анонімні джерела стверджують, що цю роботу також доручено жінці. Ініціатором створення такого фільму стала виконавиця ролі Харлі Квін Марго Роббі. Нібито саме вона запропонувала базову концепцію, яка знайшла підтримку у керівництва Warner Bros.



Природно, на момент написання даної замітки ніяких офіційних коментарів від студії не було, тому ставитися до цих відомостей варто з певною часткою обережності. Нагадаємо, що раніше джерела повідомляли, що в зв'язку незадовільними результатами, які продемонстрував в прокаті фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" статус "найбільш перспективного проекту кіностудії" може отримати саме "Загін самогубців". Прем'єра картини відбудеться в серпні 2016 року.
Переглядів: 2217 | Додав: Elnino | Теги: DC, Бет-дівчина, Харлі Квінн, Warner Bros., новини, фільм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |