RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 19 » Warner Bros. знайшла нового Джона Костянтина
00:44
Warner Bros. знайшла нового Джона Костянтина
Кіностудія Warner Bros. не відмовилася від свого давнього плану перенести на великі екрани події серії коміксів "Темна Ліга справедливості". Більше того, як стверджує видання LatinoReview, студія вже визначилася з найбільш перспективними кандидатурами виконавців ролі ключового героя Ліги Джона Костянтина.

Цю партію може зіграти або Колін Фаррелл, або Еван МакГрегор, обидва актори, нібито, вже отримали відповідні пропозиції. Природно, до цієї інформації поки варто ставитися з певною часткою недовіри. Офіційні представники акторів на момент написання даної замітки не давали коментарів з цього приводу.

Видання також стверджує, що Гільєрмо Дель Торо, який вважався протягом деякого часу постановником даної екранізації, позбувся своєї посади і поки числиться продюсером проекту. Зйомочний і можливий прокатний графіки як і раніше не уточнюються.



Нагадаємо, що Темна Ліга справедливості була представлена ​​шанувальникам коміксів в 2011 році. Її організаторами були Джон Костянтин, Мрець, Шейді і Мадам Ксанаду. Надалі склад команди змінювався, але завдання залишалися незмінними - боротьба зі злом, з яким не вдалося впоратися учасникам цієї Ліги справедливості.
Переглядів: 579 | Додав: Elnino | Теги: Темна ліга справедливості, Джон Костянтин, Warner Bros., новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7391
Міні чат
200
Copyright © 2015 |