RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 8 » Warner Bros. збільшить роль Бетмена за рахунок Супермена
23:53
Warner Bros. збільшить роль Бетмена за рахунок Супермена
Керівництво кіностудії Warner Bros. зажадало збільшити роль Бетмена і скоротити присутність Супермена у фільмі "Бетмен проти Супермена". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс Heroic Hollywood.

Примітно, що сталося це на пізньому етапі монтажу, коли до прем'єри картини залишалося близько півроку. В якості причини вказується прагнення студії зосередити увагу глядачів на більш популярному персонажу коміксів DC. Крім цього, керівництво Warner Bros. не могло не врахувати провал фільму "Агенти А.Н.К.Л.", в якому зіграв виконавець ролі Супермена Генрі Кавілл.

Нагадаємо, що за непідтвердженою поки інформацією Warner Bros. відмовилася від ідеї зняти другий сольний фільм, присвячений Людині зі сталі і, навпаки, форсувала створення трилогії про Бетмена. Постановником першого сольного фільму про Темного лицаря призначений Бен Аффлек.



Фільм "Бетмен проти Супермена" буде представлений глядачам в березні 2016 року. У ньому також знімалися Галь Гадот, Джейсон Момоа, Емі Адамс, Езра Міллер, Джессі Айзенберг, Джена Мелоун, Дайан Лейн, Джеремі Айронс та інші актори. Терміни робіт над кінопроектом про Бетмена на момент написання даної замітки не уточнювалися.
Переглядів: 426 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, Генрі Кавілл, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |