RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 8 » Warner Bros. відправила сценарій «Лего. Фільму 2 »на переробку
14:37
Warner Bros. відправила сценарій «Лего. Фільму 2 »на переробку
Кіностудія Warner Bros. розпорядилася провести повну ревізію сценарію анімаційного фільму "Лего. Фільм 2". Як повідомляє видання Variety, нову версію підготує Рафаель Боб-Ваксберг, який раніше працював над сценарієм серіалу "Кінь БоДжек".

Чим саме керівництву студії не сподобалася версія, авторами якої були творці першої частини Філ Лорд і Кріс Міллер, не уточнюється. Режисером сиквела все ще числиться Роб Шраб.



Нагадаємо, що в середині червня 2016 року стало відомо про перенесення прем'єри мультфільму "Лего. Фільм 2". Спочатку він був заявлений на травень 2017 року, потім на травень 2018, але в підсумку реліз проекту повинен відбутися 2 лютого 2019 року.

Нагадаємо, що перша серія була представлена ​​глядачам в 2014 році. Її головних героїв озвучували Ліам Нісон, Вілл Феррелл, Елісон Брі, Нік Офферман, Елізабет Бенкс, Морган Фріман, Кріс Претт, Уілл Арнетт, Чаннінг Татум, Анна Фаріс і інші знаменитості.

Анімаційний фільм заробив в світовому прокаті більше 460 мільйонів доларів при досить скромному для проектів такого типу виробничому бюджеті в 60 мільйонів доларів. Він також був відзначений престижними професійними нагородами, в тому числі преміями Saturn Awards 2015 року, BAFTA і іншими.
Переглядів: 726 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros, Рафаель Боб-Ваксберг, Лего. Фільму 2, новини, сценарій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |