RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 8 » Warner Bros. відмовилася від екранізації популярної манги
00:12
Warner Bros. відмовилася від екранізації популярної манги
Кіностудія Warner Bros. відмовилася від екранізації популярної манги "Зошит смерті" і готова передати всі права на проект потоковому сервісу Netfix. Як повідомляє видання The Wrap, інформація про це надійшла після того, як стало відомо про намір студії істотно скоротити число випущених нею фільмів.

Виконавцями головних ролей в картині, підготовка до зйомок якої велася Warner Bros. повним ходом, числяться Нат Вулф і Маргарет Куеллі, знайомі глядачам за фільмом "Паперові міста" і серіалом "Залишки". Найімовірніше, керівництво Netflix не змінюватиме вже затверджений акторський склад.



Сюжет манги будується навколо студента, який випадково стає володарем Зошита Бога Смерті, що дозволяє вбити будь-якого жителя Землі. Для цього достатньо лише написати на його сторінках ім'я людини. Назвавши себе месником, головний герой починає методично знищувати злочинців і інших лиходіїв, що не могло не привернути увагу спецслужб. На таємничого вбивцю відправляється кращий слідчий ФБР. Манга, автором якої є популярний японський сценарист Цугумі Оба, видавалася з 2004 по 2005 рік.

Відзначимо, що представники кіностудії Warner Bros. продовжують наполегливо спростовувати чутки про скорочення виробництва фільмів. Однак різні і не пов'язані між собою джерела стверджують, що більш ніж незадовільні результати прокату фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" змусили керівництво студії піти на скорочення.
Переглядів: 632 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros., Зошит смерті, Netflix, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |