RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 19 » Warner Bros. відклала прем'єру «Геошторму»
13:12
Warner Bros. відклала прем'єру «Геошторму»
Кіностудія Warner Bros. відклала прем'єру фантастичного фільму "Геошторм", який збирався знімати відомий голлівудський сценарист і режисер Дін Девлін ("День незалежності 2: Відродження"). Як повідомляє видання Deadline, замість 13 січня 2017 року, як планувалося раніше, глядачі зможуть побачити картину 20 жовтня того ж року.

Причина зміни прокатного графіка не уточнюється. Відзначимо, що це вже не перше перенесення прем'єри цієї картини. Спочатку вона була заявлена ​​21 жовтня 2016 року. У цьому "прокатному вікні" у "Геошторму" поки немає прямих конкурентів. На два тижні раніше стартує фантастичний фільм "Той, що біжить по лезу бритви 2", а 13 жовтня 2017 року - кримінальний трилер під назвою "Сніговик".

Сюжет "Геошторму" будується навколо інженера, який відправляється на орбіту Землі, щоб запобігти виникненню руйнівного урагану, який може бути викликаний збоєм в системах супутників, що відповідають за кліматичний контроль.



У картині знімалися Кетрін Віннік, Джерард Батлер, Еббі Корніш, Ед Харріс, Джим Стерджесс, Роберт Шіен, Енді Гарсіа, Стерлінг Джерінс, Олександра Марія Лара, Мер Уіннінгем і інші актори. Виробничий бюджет проекту на момент написання даної замітки не уточнювався.
Переглядів: 736 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Warner Bros., фільм, новини, Геошторм, Дата, прем'єр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |