RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 11 » Warner Bros. відклала прем'єру фільму «Годзілла 2»
11:02
Warner Bros. відклала прем'єру фільму «Годзілла 2»
Кіностудія Warner Bros. змінила прокатні графіки відразу декількох своїх кінопроектів. Як повідомляє видання ComicBook, в першу чергу це торкнулося фільмів, присвячених популярним монстрам - Годзіллі і Кінг Конгу. Так, фільм "Годзілла 2", прем'єра якого була запланована на 8 червня 2018 року, буде представлений глядачам 22 березня 2019 року. Картина "Годзілла проти Кінг Конга" буде випущена в прокат 29 травня 2020 року. У обох проектів поки немає конкурентів в зазначені періоди часу.

Також проведені зміни в прокатних графіках поки ще не названих фільмів, які, як вважається, будуть засновані на коміксах DC. Один з них переміщений з 19 червня 2020 року на 24 липня того ж року. Цілком можливо, що мова йде про нову екранізацію "Зеленого Ліхтаря".



Ще один фільм заявлений на 25 грудня 2018 року. Він вийде в прокат всього через чотири дні після старту мультфільму "Кіт у чоботях 2: Дев'ять життів і 40 розбійників". Відзначимо, що 25 грудня того ж року намічений реліз поки ще не названого кінопроекту студії Walt Disney.

Примітно, що в той же день може відбутися прем'єра "Аватара 2", який, без всяких сумнівів, не залишить шансів в прокаті жодному з можливих конкурентів.
Переглядів: 705 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros., фільм, новини, Дата, ПРЕМ'ЄРА, Годзілла 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |