RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 25 » Warner Bros. усуне від роботи продюсера «Бетмена проти Супермена»
08:48
Warner Bros. усуне від роботи продюсера «Бетмена проти Супермена»
Кіностудію Warner Bros. продовжує лихоманити після фіаско фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості". Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання The Hollywood Reporter, її керівництво продовжило перестановки в складі творців фільмів за мотивами коміксів DC, фактично усунувши від роботи продюсера Чарльза Ровена, який працював над усіма екранізаціями з 2005 року.

Саме Ровен відповідав за прийняття ключових рішень безпосередньо на знімальному майданчику в щоденному режимі. Тепер же йому запропонований, швидше, почесний пост відповідального продюсера, що виключає такі повноваження. Інформатори видання підкреслюють, що переговори з Ровен, який "є не просто продюсером, але членом сім'ї Warner Bros. ще ведуться".



Нагадаємо, що раніше було оголошено, що контролювати процес створення фільмів на основі коміксів буде підрозділ Warner Bros. під назвою DC Films, якbq очолять Джон Берг і Джеф Джонс. Останні будуть відповідати за призначення режисерів, продюсерів і приймати рішення про запуск тих чи інших проектів.

Фільм "Бетмен проти Супермена" заробив значно менше, ніж розраховувала студія і був розгромлений критиками. Примітно, що в замітці вказується бюджет картини в 300 мільйонів доларів, замість заявленої раніше суми в 250 мільйонів доларів.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: бетмен проти супермена, продюсер, Warner Bros., Чарльза Ровен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |