RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 22 » Warner Bros. покаже найбільшого Кінг Конга
08:32
Warner Bros. покаже найбільшого Кінг Конга
У фантастичному фільмі "Кінг Конг: Острів черепа" глядачам належить побачити найбільшого Конга з усіх, які коли-небудь з'являлися на екранах. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це розповів під час презентації студії Warner Bros. в рамках виставки CineEurope постановник картини Джордан Вот-Робертс.

"Це буде найбільший Конг. Не три метри, і не десять футів, не тридцять футів, але не менше 100 футів зросту", - сказав він. Відзначимо, що в фільмі 2005 року, який зняв режисер Пітер Джексон Конг був в три рази менше.



Цілком ймовірно, що такі значні фізичні параметри монстра з Острова черепа виправдовуються його подальшим зіткненням з Годзіллою, яке відбудеться на екранах в 2020 році. Раніше стверджувалося, що творці картини "Кінг Конг Острів черепа" мають намір запропонувати глядачам версію, що пояснює походження величезних представників тваринного світу на ізольованому острові. Їх розміри визначатиме якась фантастична субстанція, яка існує виключно в цьому куточку планети.

У картині будуть зніматися Том Хіддлстон, Брі Ларсон, Тобі Кеббелл, Семюел Л. Джексон, Джон С. Рейлі, Джон Гудмен, Томас Манн, Корі Хоукінс, Джон Ортіз, Ши Уігхем і інші актори.
Переглядів: 647 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros, зріст, Кінг Конг, новини, Острів Черепа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |