RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Warner Bros. побудує Готем і Метрополіс в Абу-Дабі
16:30
Warner Bros. побудує Готем і Метрополіс в Абу-Дабі
Кіностудія Warner Bros. планує побудувати парк розваг, заснований в тому числі на всесвіті Бетмена і Супермена. Як повідомляє видання ComicBook, проект під назвою Warner Bros. World Abu Dhabi буде реалізований разом з девелоперською компанією Miral з Абу-Дабі на штучному острові Яс.

Вартість відтворення Метрополісу, Готема і будівництво стилізованих атракціонів і готелів оцінюється в один мільярд доларів. "Кіностудія Warner Bros. протягом 90 років займається розважальними проектами, в яких фігурують найпопулярніші персонажі. Ми раді можливості поділитися нашим багатим досвідом з нашими партнерами з Miral, що займаються розвитком розважальної інфраструктури острова Яс, і допомогти в створенні інноваційних та унікальних атракціонів, які дозволять фанатам любого віку зануритися в багатий світ Warner Bros. ", - йдеться в заяві глави компанії Кевіна Тсуджіхари. Очікується, що парк прийме перших відвідувачів у 2018 році.



Нагадаємо, що в березні 2016 року студія випустила в прокат фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", яким спробувала запустити кіновсесвіт, заснований на коміксах DC. Картина була розгромлена критиками і заробила в світовому прокаті значно менше, ніж розраховувала студія.
Переглядів: 613 | Додав: Elnino | Теги: Метрополіс, Готем, Warner Bros., новини, Абу-Дабі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |