RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 31 » Warner Bros. планує трилогію про Чудо-жінку?
14:45
Warner Bros. планує трилогію про Чудо-жінку?
Портал Bleeding Cool ділиться цікавими чутками про долю нового кінематографічного всесвіту Warner Bros. і DC. Два тижні тому керівництво голлівудської компанії опублікувало графік релізів своїх супергеройських блокбастерів до 2020 року, в якому опинився і фільм про Чудо-жінку. 

Перша поява цієї героїні відбудеться на екранах в картині «Бетмен проти Супермена». Нагадаємо, зіграє її Галь Гадот ("Форсаж 5: Пограбування В Ріо"). За відомостями інсайдерів, керівництво WB планує роботу відразу над трьома сольними проектами про Чудо-жінку, а дія кожного з них буде розгортатися в різні часові епохи. 



З чуток, перший фільм дасть глядачам можливість відправитися на батьківщину супергероїні - острів Теміскіра. Войовниці Діані належить прийняти активну участь в битві племен амазонок, яка буде перервана появою на Райському острові чоловіка. Героїня Гадот покине Теміскіру і відправиться в Америку 20-х років, де стане свідком того, як Дев'ятнадцята поправка до Конституції дала жінкам право голосувати на виборах. Дія сиквела розгорнеться в 30-х і 40-х роках минулого століття, а події триквела відбуватимуться вже в наші дні. 



Інсайдери також повідомляють про те, що висока завантаженість на зйомках нових фільмів всесвіту WB не дозволить Галь взяти участь в роботі над «Бен-Гуром». Керівництво студії поки не коментує чутки про свої плани на Чудо-жінку, але кілька днів тому продюсер Чарльз Ровен натякнув фанатам DC на божественне походження Діани, яке може пояснити той факт, що героїня Гадот не старіє. 

«Чудо-жінка» вийде в український прокат 23 червня 2017.
Переглядів: 477 | Додав: Elnino | Теги: Галь Гадот, Чудо-жінка, трилогія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |