RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Warner Bros. підсилює контроль над кіновсесвітом DC Comics
23:24
Warner Bros. підсилює контроль над кіновсесвітом DC Comics
Після розгромної критики на адресу фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" і несподівано не вражаючих світових зборів керівництво кіностудії Warner Bros. підсилює контроль над кіновсесвітом DC Comics і наполягає на зміні курсу запропонованого,  Заком Снайдером. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання BirthMoviesDeath.

Саме посилений тиск з боку студії стало причиною відходу постановника фільму "Флеш" Сета Грема-Сміта, а також може змусити відмовитися від участі в створенні "Аквамена" режисера Джеймса Вана. Цілком ймовірно, що прем'єра картини буде перенесена, щоб у її творців виявилося більше часу для роботи над концепцією.



Природно, ця інформація про майбутню відставку Вана не підтверджена офіційно і поки може вважатися лише слухом. Однак варто зазначити, що після успіху пригодницького бойовика "Форсаж 7" у Джеймса Вана не бракує пропозицій від найбільших голлівудських студій. Зокрема, одним з його перспективних проектів називався повнометражний фільм "Роботех. Заснований на однойменному анімаційному серіалі.

Нагадаємо, що прем'єра "Аквамена" намічена на 27 липня 2018 року. Серед виконавців головних ролей числяться Ембер Херд, Джейсон Момоа.
Переглядів: 861 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros, DC Comics, кіно, новини, Аквамен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |