RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » Warner Bros. екранізує настільну гру Monsterpocalypse
11:15
Warner Bros. екранізує настільну гру Monsterpocalypse
Кіностудія Warner Bros. придбала права на екранізацію настільної гри під назвою Monsterpocalypse, випущеної компанією Privateer Press. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Автором сценарію і режисером картини призначений Федеріко Альварес, творець таких кінострічок, як "Зловісні мерці: Чорна книга" і "Напад паніки".

Суперники грають на різних картах, що нагадують міста, використовуючи фігурки роботів і монстрів Кайдзу. Перемагає той, хто зможе швидше прибрати з поля всі фігурки противника. Найбільші втрати наноситься в тому випадку, якщо обрушити монстра на одну з будівель міста. У різних версіях гри правила можуть незначно відрізнятися.



Якій саме концепції віддасть перевагу постановник фільму, поки не уточнюється, але відомо, що в основі її буде протистояння людей і чудовиськ. Варто відзначити, що вперше про можливість створення фільму за грою Monsterpocalypse повідомлялося ще в 2010 році, однак проект так і не отримав "зелене світло". До того ж, тоді стало відомо про підготовку до зйомок картини "Тихоокеанський рубіж" на подібну тему. Нагадаємо, що останній провалився в прокаті, заробивши всього 411 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 190 мільйонів доларів.
Переглядів: 604 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Warner Bros., новини, голівуд, Monsterpocalypse | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |