RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Warner Bros. доручить сценаристці «Вартових Галактики» роботу над «Шерлоком Холмсом 3»
19:44
Warner Bros. доручить сценаристці «Вартових Галактики» роботу над «Шерлоком Холмсом 3»
Кіностудія Warner Bros. не відмовилася від своїх планів зняти фільм "Шерлок Холмс 3", присвячений знаменитому британському детективові. Як повідомляє видання Variety, спільно з компаніями Village Roadshow та Team Downey кіностудія сформувала команду сценаристів, якій буде доручено роботу на сюжетом картини.

У неї, зокрема, запрошені Ніколь Перлман, яка брала участь у створенні таких фільмів, як "Тор" і "Вартові галактики", Гарі Уітта, який готував сценарій фільму "Ізгой-один. Зоряні війни: Історії", а також Джастін Мейлен, сценарист повнометражних "Рятувальників Малібу".



Терміни робіт над проектом як і раніше не уточнюються. Раніше виконавець головної ролі Роберт Дауні мл. припускав, що зйомки можуть стартувати восени 2016 року з прицілом на прем'єру в кінці 2017 року. Варто зазначити, що в лютому актор починає працювати на знімальному майданчику третьої частини "Месників", тому всі роботи в рамках проекту "Шерлок Холмс 3", якщо такі взагалі відбудуться, повинні бути завершені до цього терміну.

Передбачається, що постановником третього фільму буде творець двох перших серій Гай Річі. Однак останній вже був заангажований компанією Walt Disney для створення ігрового фільму за мотивами мультфільму "Аладдін".
Переглядів: 780 | Додав: Elnino | Теги: Warner Bros., Вартові галактики, Шерлок Холмс 3, новини, Ніколь Перлман, сценарій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |