RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 15 » Walt Disney зніме сиквел фільму «Мері Поппінс»
15:43
Walt Disney зніме сиквел фільму «Мері Поппінс»
Студія Walt Disney Pictures має намір зняти сиквел свого знаменитого мюзиклу "Меррі Поппінс" 1964 випуску. Як повідомляє видання Variety, режисером картини вже призначений Роб Маршалл, що зняв для студії такі фільми, як "Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах" і "У темному-темному лісі".

Нагадаємо, що дія оригінальної стрічки, в якій головні ролі зіграли Джулі Ендрюс, Глініс Джонс, Ед Вінн, Герміона Бадделей, Ельза Ланчестер, Дік Ван Дайк, і інші актори, відбувалася в 1910 році. Події продовження будуть перенесені в 30-і роки XX століття. Очікується, що в якості основи творці картини використовують елементи з восьми книг Памели Треверс, присвячених Мері Поппінс, зокрема перший літературний сиквел "Мері Поппінс повертається".



Терміни робіт і можливий прокатний графік проекту на момент написання даної замітки не уточнювалися. Нагадаємо, що раніше студія Walt Disney Pictures, випустила фільм під назвою "Порятунок містера Бенкса", в якому розповідалося про те як сам Уолт Дісней протягом багатьох років переконував письменницю дозволити екранізувати її найвідомішу роботу. Головні ролі в картині зіграли Емма Томпсон, Том Хенкс і Колін Фаррелл.
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: Роб Маршалл, Мері Поппінс, сиквел, новини, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |