RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 16 » Walt Disney зніме продовження «Чаклунки»
22:48
Walt Disney зніме продовження «Чаклунки»
Кіностудія Walt Disney має намір зняти продовження фільму "Чаклунка". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Сценарій сиквела підготує Лінда Вулвертон, яка працювала над створенням першої серії. Цілком можливо, Анджеліна Джолі знову зіграє головну роль, однак на момент написання даної замітки ніяких офіційних угод з актрисою укладено не було. Про сюжет майбутньої картини поки теж нічого невідомо.

Нагадаємо, що фільм "Чаклунка", в якому була розказана історія злої чарівниці зі "Сплячої красуні", був представлений глядачам в 2014 році. Крім Джолі, в ньому знімалися Джуно Темпл, Еллі Фаннінг, Брентон Туейтес, Пітер Капальді, Елла Пернелл, Міранда Річардсон, Сем Райлі, Імелда Стонтон та інші актори.



Виробничий бюджет проекту склав 180 мільйонів доларів, а світові касові збори досягли 758 мільйонів доларів. Таким чином, фільм приніс своїм творцям прибуток, підтвердивши статус Анджеліни Джолі як однієї з найбільш касових актрис свого часу.

Терміни робіт над продовженням поки не уточнюються. У 2015 році глядачі зможуть побачити Анджеліну Джолі в драмі "Біля моря". Актриса зіграла в ній головну роль, а також виконувала функції автора сценарію та режисера.
Переглядів: 488 | Додав: Elnino | Теги: Анджеліна Джолі, новини, Чаклунка 2, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |