RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 16 » Walt Disney зніме приквел «Аладдіна»
11:21
Walt Disney зніме приквел «Аладдіна»
Студія Walt Disney має намір зняти своєрідний приквел знаменитої арабської казки про Аладдіна і його чарівну лампу. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Мова в ньому піде про таємничий світ джинів і про те, як один з них опинився в ув'язненні в лампі. У разі успіху у глядачів, за першим фільмом має послідувати продовження, яке вже буде знято за мотивами оригінальної казки.
Сценарій картини з робочою назвою "Джини" підготують Марк Свіфт і Даміан Шеннон, що працювали над ремейком фільму жахів "П'ятниця 13". Терміни робіт і можливий прокатний графік поки не уточнюються.

Нагадаємо, що останній раз до цієї теми студія Walt Disney зверталася в 1992 році, коли був випущений анімаційний фільм "Аладдін". Джина озвучував Робін Вільямс.



Нагадаємо, що в останні роки студія Walt Disney активно екранізує класичні казки. Зокрема, була випущена картина "Чаклунка", присвячена чаклунці зі "Сплячої красуні". У 2015 році глядачам представлений фільм "Попелюшка". У 2016 році відбудеться прем'єри нової "Книги джунглів", а ще через рік буде випущений фільм про Красуню і Чудовисько. Крім цього, студія планує зняти ігровий фільм за мотивами анімаційного шедевра "Дамбо"
Переглядів: 585 | Додав: Elnino | Теги: walt disney, приквел, Аладдін, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |