RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17 » Walt Disney зніме ігровий фільм «Русалочка»
10:57
Walt Disney зніме ігровий фільм «Русалочка»
Компанія Walt Disney поповнить список ігрових фільмів, заснованих на власній анімаційній класиці. Як повідомляє видання Deadline, на цей раз мова йде про повнометражний кінопроект "Русалочка" за мотивами знаменитої казки Ганса Крістіана Андерсена.

За музичний супровід картини будуть відповідати Лін-Мануель Міранда і Алан Менкен. Відзначимо, що останній був автором саундтрека до мультфільму "Русалонька" 1989 року, і його робота була відзначена двома преміями Американської Кіноакадемії.



На момент написання даної замітки у проекту ще не було сценариста і режисера, також не уточнювався можливих знімальний і прокатний графіки.

Нагадаємо, що раніше Walt Disney вже проводив ревізію своєї анімаційної класики і вельми успішно. У 2014 році глядачам було представлено фільм "Малефісента", заснований на казці "Спляча красуня". У 2017 році очікується прем'єра його продовження.

Також в 2015 році стало відомо про плани студії зняти повнометражний художній фільм "Дамбо" за мотивами однойменного мультфільму 1941 року. Крім цього, Walt Disney має намір докладніше розповісти про Прекрасного Принца, який знайомий всім шанувальникам анімаційної казки "Попелюшка".
Переглядів: 854 | Додав: Elnino | Теги: walt disney, русалочка, фільм, новини, Русалонька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |