RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 7 » Walt Disney зніме фільм про прекрасного принца
09:43
Walt Disney зніме фільм про прекрасного принца
Кіностудія Walt Disney продовжить свої поки успішні експерименти зі створенням фільмів присвячених окремим персонажам знайомих усім казок.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, на цей раз екранізації піддасться історія Прекрасного принца з "Попелюшки". Проект буде заснований на "ревізіоністських" ідеях Метта Фогеля, який працював раніше асистентом режисера анімаційного фільму "Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок". Знімальний і можливий прокатний графіки проекту поки не уточнюються.

Нагадаємо, що в останні роки студія Walt Disney досить ефективно знімала фільми за мотивами класичних казок. Зокрема, картина "Чаклунка", присвячена чаклунці зі "Сплячої красуні" заробила в світовому прокаті більше 700 мільйонів доларів. Головну роль у ній зіграла Анджеліна Джолі. У 2015 році був випущений фільм "Попелюшка", збори якого перевищили 500 мільйонів доларів. У 2016 році глядачів чекає зустріч з героями "Книги джунглів", а ще через рік відбудеться прем'єра фільму про Красуню і чудовисько.



Крім цього, студія Walt Disney планує зняти ігровий фільм за мотивами анімаційного шедевра "Дамбо", а також повернути на великі екрани Вінні-Пуха та всіх його друзів з твору Алана Мілна.
Переглядів: 514 | Додав: Elnino | Теги: walt disney, фільм, новини, Прекрасний принц | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |