RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 1 » Walt Disney відклала прем'єру мультфільму «Велетні»
10:07
Walt Disney відклала прем'єру мультфільму «Велетні»
Walt Disney Animation Studios відклала прем'єру анімаційного фільму "Велетні", який повинен стати вільною інтерпретацією популярної англійської казки "Джек і бобове стебло". Як повідомляє видання Comicbook, замість 9 березня 2018 року, як планувалося раніше, мультфільм буде представлений глядачам 21 листопада 2018 року.

Причина зміни прокатного графіка не уточнюється. Прямих конкурентів у прокаті у "Велетнів" поки немає, проте за тиждень до цього відбудеться прем'єра картини "Фантастичні тварини і де вони мешкають 2".



​Дату, що звільнилася займе мультфільм "Ральф 2", який стане продовженням успішного анімаційного фільму, випущеного Walt Disney Animation Studios в 2012 році.

Відзначимо, що дію "Велетнів" буде перенесено з Англії до Іспанії часів Великих географічних відкриттів, а в центрі сюжету виявиться герой на ім'я Джек, який подружився з 11-річною дівчинкою-велетнем на ім'я Інма. Постановником призначений Натан Грено, творець мультфільму "Рапунцель: Заплутана історія". Очікується, що в "велетнів" буде звично багато для проектів студії Walt Disney пісень, які підготують Крістен Андерсон-Лопес і Роберт Лопес, що працювали над музичним оформленням мультфільму "Крижане серце".
Переглядів: 796 | Додав: Elnino | Теги: мультфільм, walt disney, новини, Дата, ПРЕМ'ЄРА, Велетні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |