RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 23 » Walt Disney скасувала прем'єру фільму «Нелюди»
16:36
Walt Disney скасувала прем'єру фільму «Нелюди»
Компанії Walt Disney і Marvel скасували намічену на 12 липня 2019 прем'єру фільму "Нелюди", заснованого на серії популярних коміксів. Про це повідомляє видання ComicBook з посиланням на кореспондента Wall Street Journal Бена Фріца.

Офіційного підтвердження цієї інформації на момент написання даної замітки не надходило. Відзначимо, що раніше глава Marvel Studios Кевін Фейдж стверджував, що прокатний графік картини, ймовірно, буде змінений, так як у компанії Walt Disney є кілька пріоритетних проектів, одним з яких стане п'ята частина "Індіани Джонса".



Нагадаємо, що в 2015 році Marvel зробила радикальні кроки для нейтралізації конкуруючого з "Нелюдями" всесвіту "Люди Ікс", права на екранізацію якого належать студії Fox. Була представлена ​​серія коміксів "Extraordinary X-Men" з сюжетною лінією, яка передбачає ліквідацію всіх Людей Ікс. У ній субстанція, що наділяє силою інопланетних мутантів, не тільки виявилася смертельно небезпечною для земних мутантів, але і позбавляла їх можливості розмножуватися.

Цілком ймовірно, що таким чином Marvel прагнула натякнути керівництву Fox на необхідність спільного використання власності, як це було у випадку з Людиною-павуком.
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, walt disney, Нелюди, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |