RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 26 » Walt Disney планує трилогію про Хана Соло
09:57
Walt Disney планує трилогію про Хана Соло
Компанія Walt Disney, що володіє франшизою "Зоряні війни" і студією Lucasfilm, планує зняти не один фільм, а цілу трилогію, присвячену пригодам контрабандиста Хана Соло. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання New York Daily News.

Стверджується, що остаточне рішення буде прийнято за підсумками прокату першого фільму, реліз якого запланований на 25 травня 2018 року. "Вони вважають, що у цього персонажа достатній потенціал, щоб опинитися в центрі сюжетів кількох фільмів", - стверджує анонімне джерело.



Нагадаємо, що титульну роль зіграє актор Олден Ейренрайк, знайомий глядачам за фільмами "Жасмін", "Жовті птиці" та іншим. Актор нібито вже підписав зі студією контракт про участь у кількох кінопроектах. Режисерами фільму з робочою назвою "Хан Соло" призначені творці "Лего. Фільм" Філ Лорд і Кріс Міллер, які будуть працювати зі сценарієм Лоуренса Кездана і його сина Джона Кездана. Знімальний графік першої серії на момент написання даної замітки не уточнювався.

Нагадаємо також, що в грудні 2-16 року відбудеться прем'єра картини під назвою "Ізгой-Один. Зоряні Війни: Історії", яка стане першим спін-оффом нової трилогії "Зоряні війни".
Переглядів: 712 | Додав: Elnino | Теги: Хан Соло, новини, трилогія, Star Wars, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |