RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 28 » Walt Disney перезапустить «Ракетника» з чорношкірою головною героїнею
23:21
Walt Disney перезапустить «Ракетника» з чорношкірою головною героїнею
Компанія Walt Disney Studios має намір перезапустити популярну в минулому фантастичну франшизу "Ракетник". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter. в новому фільмі, який стане не прямим продовженням однойменної стрічки 1991 року, обладунки ракетників приміряє на себе чорношкіра героїня.

Стверджується, що вона стане новим ракетником після того, як попередній пропав безвісти в сутичці з нацистами. Їй доведеться протистояти зловісному вченому, який прагне заволодіти унікальним льотним комплектом і домогтися ключової переваги в Холодній війні.

Нагадаємо, що оригінальна графічна новела була створена Дейвом Стівенсом і випущена в 1982 році. Дія в ній відбувалася напередодні Другої світової війни, в 1938 році. У центрі сюжету був льотчик-випробувач Кліфф Секорд, який став володарем унікального реактивного ранця, що дозволяє йому літати.



"Ракетник" був екранізований в 1991 році Джо Джонстоном. У картині знімалися Білл Кемпбелл, Дженніфер Коннеллі, Алан Аркін, Тімоті Далтон, Пол Сорвіно, Террі О`Куін, Ед Лотер, Джон Полито, Едді Джонс, Вільям Сендерсон і інші актори. Проект не виправдав очікувань творців, заробивши в світовому прокаті всього 40 мільйонів доларів.
 
Переглядів: 1478 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Ракетник, новини, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |