RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 18 » Walt Disney переманила сценаристку «Володаря кілець»
20:37
Walt Disney переманила сценаристку «Володаря кілець»
Співавтор сценарію трилогій "Володар кілець" і "Хоббіт" Філіппа Бойєнс уклала контракт з компанією Walt Disney, згідно з умовами якого їй належить підготувати сценарій фільму за мотивами твору "The Lost Years of Merlin" американського письменника Томаса Арчібальда Баррона. Про це повідомляє видання Deadline.

Ця книга, видана в 1996 році, розпочинає серію "Сага Мерліна" і розповідає про юність знаменитого чарівника, про те як він усвідомлює своє призначення і вчиться керувати дарованими йому здібностями. Примітно, що спочатку екранізувати твори Баррона мала намір студія Warner Bros., що збиралася побудувати на їх основі нову кінематографічну франшизу, на кшталт "Гаррі Поттера". Але в підсумку всі права на екранізацію були викуплені компанією Walt Disney.



Цілком очевидно, що у разі успіху першої екранізації нові власники постараються також створити на основі "Саги Мерліна" кіновсесвіт. Терміни робіт над проектом поки не уточнюються.
Варто відзначити, що сценарій "The Lost Years of Merlin" стане першою "самостійною" роботою Філіппи Бойенс. До цього в її активі були тільки спільні проекти з новозеландцями Пітером Джексоном і його дружиною Френ Уолш.
Переглядів: 554 | Додав: Elnino | Теги: The Lost Years of Merlin, Філіппа Бойєнс, новини кіно, walt disney | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |