RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 16 » Вуді Харрельсон зіграє лиходія в «Планеті мавп 3»
10:49
Вуді Харрельсон зіграє лиходія в «Планеті мавп 3»
Вуді Харрельсон приєднався до акторського складу фантастичного фільму "Планета мавп: Війна". Про це з посиланням на свої джерела інформації повідомляє видання The Hollywood Reporter. Стверджується, що популярному голлівудському акторові дісталася роль лиходія на прізвисько Полковник.

Ніяких додаткових деталей, що стосуються цього персонажа, а також сюжету майбутньої картини не уточнюється. Постановником призначений Метт Рівз, який зняв другу частину трилогії під назвою "Світанок планети мавп". Його проект буде заснований на сценарії, який підготує Марк Бомбек. Знімальний графік фільму на момент написання даної замітки не був відомий, але кіностудія 20th Century Fox вже призначила прем'єру на 14 липня 2017 року.



Нагадаємо, що в одному з інтерв'ю Метт Рівз стверджував, що третій фільм стане наймасштабнішою частиною серії. За його словами, Цезар зіткнеться з неминучістю війни із залишками людства. і опиниться в самому епіцентрі фінальної сутички.

Фільм "Світанок планети мавп" вийшов у світовий прокат у 2014 році. Його виробничий бюджет склав 170 млн., доларів, а світові касові збори перевищили 700 мільйонів доларів. Роль Цезаря знову зіграв Енді Серкіс.
Переглядів: 522 | Додав: Elnino | Теги: Планета мавп: Війна, новини, Вуді Харрельсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |