RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Вуді Аллен звільнив Брюса Вілліса
13:44
Вуді Аллен звільнив Брюса Вілліса
Стала відома справжня причина, що змусила Брюса Вілліса ("Ласкаво просимо в рай") вибути з нового проекту Вуді Аллена після першого дня зйомок. Як повідомив на своїй сторінці в Twitter редактор видання The Wrap Джеф Снайдер, актор був звільнений.

За твердженням анонімних джерел, на знімальному майданчику актор не міг вимовити свої репліки навіть за допомогою суфлерів, що серйозно гальмувало процес. У підсумку, режисер був змушений відмовитися від співпраці з актором. Раніше стверджувалося, що Вілліс покинув картину через конфлікт в графіку: він нібито повинен був взяти участь у бродвейській постановці за мотивами знаменитого твору Стівена Кінга "Мізері". Однак про ці плани було відомо ще в березні 2015 року, тож у Вілліса було достатньо часу, щоб узгодити з режисером свій знімальний графік.



Що стосується нового і поки безіменного фільму Аллена, то в ньому зголосилися взяти участь Джессі Айзенберг, Блейк Лайвлі, Корі Столл, Крістен Стюарт та інші популярні голлівудські актори. Зйомки пройдуть в Лос-Анджелесі та Нью-Йорку. Дата прем'єри, як це часто буває з проектами метра, поки не уточнювалася. Найімовірніше картина буде представлена ​​глядачам в першій половині 2016 року.
Переглядів: 535 | Додав: Elnino | Теги: звільнив, скандал, новини, Брюс Вілліс, Вуді Аллен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |