RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Вуді Аллен вперше зніме фільм цифровими камерами
20:08
Вуді Аллен вперше зніме фільм цифровими камерами
Традиційна кіноплівка втратила ще одного свого вірного прихильника. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Вуді Аллен зніме свій наступний фільм з робочою назвою "WASP 2015" за допомогою цифрових камер Sony F65 4K. При цьому монтаж картини буде також вестися в надвисокому розширені.

Це буде перший досвід метра з цифровими знімальними комплексами, раніше Аллен незмінно запам'ятовував свої ідеї на целулоїді. Допомагати йому в цьому буде визнаний майстер своєї справи - кінооператор Вітторіо Стораро, який зняв такі шедеври, як "Апокаліпсис сьогодні" і "Останній імператор". "Я переконався в тому, що камери Sony F65 можуть записувати зображення найвищої якості, тому коли Вуді подзвонив мені і запропонував попрацювати з ним, рішення було прийнято миттєво", - прокоментував Стораро.



Варто відзначити, що камери подібного типу поки використовуються в кіноіндустрії досить рідко. Але вони вже встигли завоювати популярність у професіоналів. Зокрема, відомий кінооператор Клаудіо Міранда використовував їх під час роботи над фантастичним фільмом "Облівіон".

Що ж стосується нового фільму Вуді Аллена, то він повинен бути випущений в прокат в 2016 році. Як це часто буває з проектами метра, сюжет невідомий.
Переглядів: 539 | Додав: Elnino | Теги: WASP 2015, новини, Sony F65 4K, Вуді Аллен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |