RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 4 » Восьму частину «Зоряних воєн» знімуть на студії Pinewood
18:22
Восьму частину «Зоряних воєн» знімуть на студії Pinewood
Восьмий епізод "Зоряних воєн" буде знято на лондонській студії Pinewood. Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Twitter глава британського казначейства Джордж Озборн.

"Епізод Вісім буде" зроблений у Великобританії ", що означає інвестиції в 100 мільйонів (фунтів) і створення більше трьох тисяч нових робочих місць", - написав чиновник. Варто відзначити, що творці "Зоряних воєн" підтримують давню традицію співпраці з британською студією. Саме в її павільйонах частково знімався фільм "Зоряні війни: Епізод 4 - Нова надія", і тут же створювалися деякі сцени першої частини нової трилогії "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили".



Очікується, що зйомки картини "Зоряні війни: Епізод 8" стартують вже на початку 2016 року. Постановником призначений Райан Джонсон, в активі якого такі фільми, як "Петля часу" і "Брати Блум". Прем'єра намічена на 26 травня 2017 року.
Нагадаємо, що в грудні 2015 року відбудеться прем'єра фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", який дасть старт новій трилогії. Крім повнометражних доповнень, компанії Walt Disney і Lucasfilm планують розширити всесвіт "Зоряних воєн" за рахунок безлічі друкованих та електронних видань, а також коміксів.
Переглядів: 556 | Додав: Elnino | Теги: Восьмий епізод, Зоряні Війни, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |