RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Восьмий сезон «Щоденників вампіра» буде заключним?
23:27
Восьмий сезон «Щоденників вампіра» буде заключним?
Майбутній восьмий сезон серіалу "Щоденники вампіра" каналу The CW може бути заключним. Незважаючи на відсутність офіційного оголошення про прийняття такого рішення каналом, про можливе завершення популярного шоу заявив виконавець однієї з головних ролей в вампірському серіалі Йен Сомерхалдер. Його слова цитує видання Deadline.

На зустрічі з фанатами під час проведення конвенції WalkerStalkerCon в Нешвіллі виконавець ролі Деймона Сальваторе Йен Сомерхалдер сказав, що шоу офіційно тримає курс на фінал. "Ми вирішили зняти ще один сезон, щоб продемонструвати нашу повагу історії, як вона того заслуговує", - зокрема сказав актор.

За день до цього Катерина Грехем, яка відіграє Бонні Беннет, оголосила, що незалежно від майбутнього шоу, для неї "восьмий сезон буде останнім". "Я сподіваюся, що б я не робила після, команда зможе піти зі мною. Найважче розлучатися з командою, тому що ми сім'я".



Ставши одного разу наріжним каменем The CW, драма, заснована на однойменній серії книг, як і багато інших серіалів-ветеранів з роками стала здавати свої позиції. За останні кілька років драма поступилася званням найпопулярнішого шоу каналу супергероїчному коміксу "Флеш".
Серіал був продовжений на восьмий сезон в середині березня поточного року. Заключний епізод сьомого сезону вийде в ефір 13 травня 2016 року.
Переглядів: 649 | Додав: Elnino | Теги: серіал, CW, 8 сезон, щоденники вампіра, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |