RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 16 » Визначено долю серіалів «Втеча з в'язниці» і «24 години»
15:12
Визначено долю серіалів «Втеча з в'язниці» і «24 години»
За тиждень до прем'єри відродженого серіалу "Секретні матеріали", яка відбудеться 24-25 січня 2016 року, канал Fox визначився з планами, що стосуються ще двох знаменитих проектів телемережі - серіалів "Втеча з в'язниці" і "24 години". Розмови про обидва проектах вже велися якийсь час, але в п'ятницю, 15 січня 2016 року, Fox оголосив офіційно, що "Втеча" повернеться, а "24 години" буде перезапущено, і першим етапом стане пілот. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Зірки "Втечі" - Вентворт Міллер і Домінік Пурселл - повторять свої ролі братів Майкла Скофілда і Лінкольна Барроуза. Продюсерська команда оригінального шоу, в яку входять творець Пол Шойрінг, Ніл Х. Моріц, Марті Адельштейн і Доун Пароуз, повернуться в проект, а Шойрін знову виступить сценаристом і шоураннером.



Fox поки не уточнює кількість епізодів у серіалі. У схожій ситуації у відроджених "Секретних матеріалів" кількість епізодів невелика - всього шість.

Під час виставки Television Critics Association керівники Fox Дана Уолден і Гері Ньюман натякнули про долю Майкла. Уолден сказала, що сценаристи "досліджують" смерть Майкла від раку мозку, а Ньюман зайшов далі і заявив, що Майкл не помер.
Переглядів: 697 | Додав: Elnino | Теги: Втеча з в'язниці, 24 години, 5 сезон, Fox, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |