RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Виробництво «Того, що біжить в лабіринті 3» відкладено на невизначений термін
18:27
Виробництво «Того, що біжить в лабіринті 3» відкладено на невизначений термін
Кіностудія 20th Century Fox відклала на невизначений термін виробництво фільму "Той, що біжить в лабіринті 3: Ліки від смерті". Як повідомляє видання Comingsoon, сталося це через те, що лікування виконавця головної ролі Ділана О`Брайена триватиме довше, ніж передбачалося спочатку.

У зв'язку з цим заявлена ​​на 17 лютого 2017 року прем'єра картини скасована. Студія обіцяє оголосити нову дату після того, як стануть відомі терміни відновлення знімального процесу.

Нагадаємо, що Ділан О`Брайен отримав важкі поранення під час роботи над одним з епізодів у околицях Ванкувера, в якому повинні були виконуватися трюки на автомобілях. З численними переломами актор був доставлений в одну з найближчих лікарень.



Раніше передбачалося, що лікування займе не менше шести тижнів, але, найімовірніше, лікарі наполягли на збільшенні відновного періоду. Колеги актора по проекту, які провідували його в клініці, стверджують, що він швидко йде на поправку. У фільмі "Той, що біжить в лабіринті 3: Ліки від смерті" також знімалися Томас Сенгстер, Роза Салазар, Кі Хонг Лі, Декстер Дарден і інші. 
Переглядів: 602 | Додав: Elnino | Теги: Ділан ОБрайен, що біжить в лабіринті 3, той, Ліки від смерті, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |