RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 27 » Виробництво сиквела «Людини зі сталі» скасовано
16:35
Виробництво сиквела «Людини зі сталі» скасовано
Зйомки другого сольного фільму про Супермена, який повинен був стати прямим сіквелом картини "Людина зі сталі", відкладені на невизначений термін. Про це з посиланням на свої джерела інформації повідомляє ресурс DenOfGeek.

Що стосується, анонсованих раніше переговорів студії Warner Bros. з режисером Джорджем Міллером, який нібито мав знімати сиквел, то, як стверджують ті ж джерела, на них йшлося зовсім про інший проект. Чи означає це, що Warner Bros. остаточно відмовилася від ідеї продовжити окрему сюжетну лінію Людини зі сталі, або ж мова йде лише про відстрочку, поки невідомо.

Варто відзначити, що на відміну від Супермена плани з приводу подальшої екранної долі Бетмена більш певні. Warner Bros. має намір зняти відразу кілька сольних фільмів, присвячених Темному лицареві, крім кросоверів, на кшталт "Ліги справедливості".



Нагадаємо, що фільм "Людина зі сталі" був випущений в 2013 році. Його виробничий бюджет перевищив 200 млн., доларів, а касові збори 668 млн., доларів. Титульну роль виконав актор Генрі Кавілл, він же зіграв і Супермена  у фільмі "Бетмен проти Супермена". Чи з'явиться герой в інших екранізаціях коміксів DC, поки не уточнювалося.
Переглядів: 502 | Додав: Elnino | Теги: сиквел, Генрі Кавілл, Warner Bros., новини, Людини зі сталі 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |